Imagine living in Comunist Albania !

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: Shpati, ZenMaster

User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3526
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Wed Oct 18, 2017 1:46 am

6v_z48do7NQ
https://www.youtube.com/watch?v=6v_z48do7NQ

This topic has 1 reply

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest