Zgjedhjet vendore 2015 ! -Shqipëri

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3459
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Mon Jun 22, 2015 7:42 pm

Shqiptaret (ri)zgjodhen ngjyren e tyre te preferuar, ne qe e shohim nga larg Shqiperine, harta e saj sot duket edhe me e bukur, ngjyra roze e ben shum...login to view the rest of this post

This topic has 16 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest