Lamtumirë Ibrahim Bashës !

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3433
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Fri Jun 26, 2015 1:59 am

FJALA E LAMTUMIRËS PËR DËSHMORIN E POLICISË SË SHTETIT
Mbi dymijë vjet më parë, Herodoti, shkruajti, “Në paqe djemtë varrosin baballarët; në luftë, ba...login to view the rest of this post
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest