Une sot jam Hoxhe, Baba Teqeje, Prift por mbi te gjitha jam Shqiptar

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3446
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Thu Aug 27, 2015 3:14 am

[youtube]8jq00Z5qg4E[/youtube]

This topic has 3 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest