Rritja e fashizmit ne stadiumet tona

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
KF.KORAB
Posts: 629
Joined: Thu Mar 05, 2015 8:32 am
Location: Dibër - Mirditë
Contact:

Sun Oct 18, 2015 11:06 pm

Shvercerat & Fanatics me flamurin e SS Skenderbeut (ne te majt)

http://img15.hostingpics.net/pics/825824danocat2.jpg

Ultras Vllaznit

http://img543....login to view the rest of this post

This topic has 3 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest