Vallja Tropojane ne NBA

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
KF.KORAB
Posts: 629
Joined: Thu Mar 05, 2015 8:32 am
Location: Dibër - Mirditë
Contact:

Tue Dec 01, 2015 7:38 am

Ne ndeshjen Toronto Raptors - Phoenix Suns.

nEYjXncRyKc

Per ju qe jetoni ne Amerike, sa e madhe eshte influenca shqiptare ne SHBA ? Kjo gje po me c...login to view the rest of this post

This topic has 2 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest