Ju lutem mndihmoni

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Azizseferi
Posts: 1
Joined: Thu Jan 21, 2016 5:10 pm
Contact:

Thu Jan 21, 2016 5:15 pm

Ju lutna mdergoni nja $35 dollar shum me duen faliminersen askush sme ka nihmu dhe venosa qe te lutem ne qit forum shqiptar qit paypale ma ka krijue n...login to view the rest of this post

This topic has 7 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest