Skanderbeg Teaser 1.2

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3439
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Fri Feb 12, 2016 5:31 pm

https://vimeo.com/153977950
https://vimeo.com/153977950

This topic has 4 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests