Përshëndetje nga Inerperebtcard :p

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Rodon
Posts: 180
Joined: Sun Mar 27, 2016 1:18 pm
Contact:

Sun Mar 27, 2016 1:22 pm

Inperatorebt here, how are you doing guys? :)
I couldn't resist to register thus here I am. Got tired of the xtratime name therefore I choose a name o...login to view the rest of this post

This topic has 6 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests