Why don't we use Albanian?

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Berti
Contact:
Location: London
Team: Leeds
Posts: 436
Joined: Tue Feb 24, 2015 7:30 pm

Re: Why don't we use Albanian?

Sun May 08, 2016 6:58 am

Aurora Bulkualis wrote:It's more difficult for some of us, especially considering there are like 30 diff dialects
Po njisoj jane mo jahu :zgerdhimje:

I think we should all speak Bulku.
User avatar
Plako
Contact:
Posts: 2408
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am

Re: Why don't we use Albanian?

Sun May 08, 2016 5:56 pm

Berti wrote:
Aurora Bulkualis wrote:It's more difficult for some of us, especially considering there are like 30 diff dialects
Po njisoj jane mo jahu :zgerdhimje:

I think we should all speak Bulku.

T'gjith duhet t'folin me theksin e zones nga vijn :)
User avatar
KF.KORAB
Contact:
Location: Dibër - Mirditë
Posts: 629
Joined: Thu Mar 05, 2015 8:32 am

Re: Why don't we use Albanian?

Tue May 10, 2016 8:40 am

Plako wrote:
Berti wrote:
Aurora Bulkualis wrote:It's more difficult for some of us, especially considering there are like 30 diff dialects
Po njisoj jane mo jahu :zgerdhimje:

I think we should all speak Bulku.

T'gjith duhet t'folin me theksin e zones nga vijn :)
Po jem dakord me tej, ne Diber folim keshto po kerkush sna merr vesht osht pak dialekt i zortshem, te Korçës per shembull son na kuptojne :D
User avatar
Simboli i Diellit
Contact:
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Posts: 3262
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am

Re: Why don't we use Albanian?

Fri May 13, 2016 2:29 am

KF.KORAB wrote:
Plako wrote:
Berti wrote:
Po njisoj jane mo jahu :zgerdhimje:

I think we should all speak Bulku.

T'gjith duhet t'folin me theksin e zones nga vijn :)
Po jem dakord me tej, ne Diber folim keshto po kerkush sna merr vesht osht pak dialekt i zortshem, te Korçës per shembull son na kuptojne :D
E kuptojme te gjithe pasi eshte ndryshe kur e degjon e ndryshe kur e lexon ;)

Image

Return to “Kafja e Madhe”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Login · Register

In total there are 223 users online :: 2 registered, 0 hidden and 221 guests
Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]
Most users ever online was 537 on Wed Jan 10, 2018 9:19 am
Total posts 20191
Total topics 281
Total members 224
Our newest member aliarslan007
No birthdays today