Ku mund ta shof ndeshjen ALbania vs Qatar?

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
Beratasi

Sat May 28, 2016 11:20 am

DHe ne cfare ore. DO nisi Ndeshja SHqiperi-Qatar. Ku Mund tta shof ndeshjen!

This topic has 1 reply

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest