Hello fags

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Doc
Posts: 52
Joined: Thu Feb 26, 2015 7:52 am
Location: Sigurimi
Team: FK Dinamo
Contact:

Wed Jun 08, 2016 7:40 am

I'm back(temporarily). Shout out to my boys Plako, Shpati and Armenito. Now back to being forgotten like Dinamo. That moment when Partizani 2 beats...login to view the rest of this post
Eshte lufta finale
vendimtare mbi ne
Internacionale
Do te jet nje bote e re

This topic has 7 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest