Xtratime-rs...

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
albion
Posts: 1
Joined: Fri Jun 10, 2016 10:25 pm
Contact:

Fri Jun 10, 2016 10:42 pm

Shoke t'XT,

Vetem desha me ju pershendet te gjitheve.

Kemi pas kaluar mire ne XT, kemi dal nga nje thread i zakonshem ne nje forum te veqante qe p...login to view the rest of this post

This topic has 7 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests