Europa: "Kapni peshqit e medhenj!"

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3446
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Thu Sep 08, 2016 3:47 pm

Me sa duket nuk do kete rekomandim per antaresim nese nuk arrestojne kriminelet ne politike. Nga videoja ne fund te artikullit duket edhe sa konfidenc...login to view the rest of this post

This topic has 1 reply

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest