#Irida Oxa - "That girl"

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3446
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Thu Oct 06, 2016 2:17 am

J7lA4wFSWkY

https://youtu.be/J7lA4wFSWkY
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest