#Irida Oxa - "That girl"

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
Simboli i Diellit
Contact:
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Posts: 3216
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am

#Irida Oxa - "That girl"

Thu Oct 06, 2016 2:17 am

Return to “Kafja e Madhe”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Login · Register

In total there are 275 users online :: 6 registered, 0 hidden and 269 guests
Registered users: artan, Bing [Bot], Google [Bot], Pjetër, Princ, Simboli i Diellit
Most users ever online was 537 on Wed Jan 10, 2018 9:19 am
Total posts 19959
Total topics 279
Total members 223
Our newest member presiconnect
No birthdays today