#Irida Oxa - "That girl"

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
Simboli i Diellit
Contact:
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Posts: 3144
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am

#Irida Oxa - "That girl"

Thu Oct 06, 2016 2:17 am

Return to “Kafja e Madhe”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

Login · Register

In total there are 409 users online :: 3 registered, 0 hidden and 406 guests
Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Pjetër
Most users ever online was 537 on Wed Jan 10, 2018 9:19 am
Total posts 19532
Total topics 275
Total members 221
Our newest member Mashafoelm
No birthdays today