Imagine living in Comunist Albania !

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
Simboli i Diellit
Contact:
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Posts: 3216
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am

Imagine living in Comunist Albania !

Wed Oct 18, 2017 1:46 am

User avatar
Plako
Contact:
Posts: 2372
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am

Re: Imagine living in Comunist Albania !

Mon Oct 30, 2017 4:43 pm

Some of us don't have to imagine :gezuar:

It was the best of times and the worst of times.

Return to “Kafja e Madhe”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Login · Register

In total there are 268 users online :: 5 registered, 0 hidden and 263 guests
Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Pjetër, Princ, Simboli i Diellit
Most users ever online was 537 on Wed Jan 10, 2018 9:19 am
Total posts 19959
Total topics 279
Total members 223
Our newest member presiconnect
No birthdays today