Imagine living in Comunist Albania !

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
Simboli i Diellit
Contact:
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Posts: 3126
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am

Imagine living in Comunist Albania !

Wed Oct 18, 2017 1:46 am

User avatar
Plako
Contact:
Posts: 2284
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am

Re: Imagine living in Comunist Albania !

Mon Oct 30, 2017 4:43 pm

Some of us don't have to imagine :gezuar:

It was the best of times and the worst of times.

Return to “Kafja e Madhe”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

Login · Register

In total there are 264 users online :: 3 registered, 0 hidden and 261 guests
Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Simboli i Diellit
Most users ever online was 496 on Thu Jul 06, 2017 9:03 am
Total posts 19383
Total topics 275
Total members 220
Our newest member cikalleshi16
No birthdays today