[Sondazh] Titulli i sektorit në gjuhën Shqipe

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Admin
Site Admin
Team: Albania
Posts: 137
Joined: Mon Feb 23, 2015 11:27 am

[Sondazh] Titulli i sektorit në gjuhën Shqipe

Tue Apr 14, 2015 4:40 pm

Duke qënë "Kafja e Madhe" pjese e trashigimisë kulturore, arkitekturore të Shqipërisë mendoj se si titull mund t'i përshtatet mjaft mirë këtij sektori të forumit në shqip. Ndër të tjera është vepër e një piktori, arkitekti, urbanisti, fotografi, skenografi, siparisti, muzikanti, kompozitori e patrioti siç ishte Kolë Idromeno. Nëse keni ide apo sygjerime për ta emërtuar ndryshe temën jeni të mirëpritur.
User avatar
Plako
Contact:
Posts: 2408
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am

Re: [Sondazh] Titulli i sektorit në gjuhën Shqipe

Tue Apr 14, 2015 11:38 pm

Admin wrote:Duke qënë "Kafja e Madhe" pjese e trashigimisë kulturore, arkitekturore të Shqipërisë mendoj se si titull mund t'i përshtatet mjaft mirë këtij sektori të forumit në shqip. Ndër të tjera është vepër e një piktori, arkitekti, urbanisti, fotografi, skenografi, siparisti, muzikanti, kompozitori e patrioti siç ishte Kolë Idromeno. Nëse keni ide apo sygjerime për ta emërtuar ndryshe temën jeni të mirëpritur.
I ke rene pikes. Eshte titull teper i goditur.

Return to “Kafja e Madhe”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Login · Register

In total there are 428 users online :: 2 registered, 0 hidden and 426 guests
Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]
Most users ever online was 537 on Wed Jan 10, 2018 9:19 am
Total posts 20191
Total topics 281
Total members 224
Our newest member aliarslan007
No birthdays today