Do flisni Shqip o, apo si eshte puna?

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
Simboli i Diellit
Contact:
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Posts: 3215
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am

Re: Do flisni Shqip o, apo si eshte puna?

Sun May 24, 2015 7:41 pm

Image

Return to “Kafja e Madhe”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

Login · Register

In total there are 267 users online :: 3 registered, 0 hidden and 264 guests
Registered users: Google [Bot], Pjetër, Simboli i Diellit
Most users ever online was 537 on Wed Jan 10, 2018 9:19 am
Total posts 19956
Total topics 279
Total members 223
Our newest member presiconnect
No birthdays today