Lorik Cana : "Me mire Euro 2016 se fitore me Serbine"

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3459
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Fri Apr 24, 2015 2:13 am

Dy ore rrjesht interviste me Lorik Canen tek programi i drejtuar nga Sonila Meço i Agon Channel.

NFric-1NGnk

RVBP1jOyLak
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest