Tribute to Bulku and Dallku

With memories of the golden years (80's) of the albanian football still fresh on her mind, Albania is now attempting to recreate its strong football legacy. As young players start making their names abroad, the future is looking bright for Albanian football!
User avatar
Aurora Bulkualis
Contact:
Location: Bulkustan
Team: Fc Bulku
Posts: 2367
Joined: Tue Feb 24, 2015 9:24 pm

Tribute to Bulku and Dallku

Thu Jun 02, 2016 7:29 am

Now that Bulku and Dallku retired it's only fitting to remember their illustrious careers. Two legends, no, two gods, walking among mere mortals they left their footprints wherever they went.

Bulku checking Messi's center of gravity by measuring his belly temperature with his hands

Image

Ronaldo comparing arm hair with his childhood idol

Image

Dallku teaching Ibra how to do a proper valle

Image

The duo teaming up to teach Evra how to defend

Image

Bulku showing Pjanic how to do keep ups with his shoulder

Image

Bulku massaging Eto'o bad back

Image

Lord Bendtner in the back watches Emperor Dallku as he defies the laws of gravity

Image

Bulku showing his fabulous calves to Scott Parker

Image

Lebron's vertical pales in comparing to Ledallku

Image

Dallku tiptoeing quietly to the bathroom not to wake up everyone else

Image

Dallku cheering with Zemi in the back

Image
John 14:6 "Bulku saith unto him, I am the way, the truth, and the life: no man cometh unto the Father, De Biasi, but by me."
User avatar
Genti
Contact:
Location: Tirana, Albania
Team: Albania & Tirona
Posts: 486
Joined: Wed Feb 25, 2015 9:14 pm

Re: Tribute to Bulku and Dallku

Thu Jun 02, 2016 6:15 pm

Beautiful :gezuar:
User avatar
nikobellic
Contact:
Posts: 152
Joined: Sun Apr 17, 2016 4:48 pm

Re: Tribute to Bulku and Dallku

Thu Jun 02, 2016 8:56 pm

Hahaha i madh je
User avatar
Plako
Contact:
Posts: 2408
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am

Re: Tribute to Bulku and Dallku

Thu Jun 02, 2016 9:08 pm

In light of the recent debates, I thought this was a tribute to Troll (LedZep) and Troller (Owner) but this was very well done. Good job :)
User avatar
Aurora Bulkualis
Contact:
Location: Bulkustan
Team: Fc Bulku
Posts: 2367
Joined: Tue Feb 24, 2015 9:24 pm

Re: Tribute to Bulku and Dallku

Thu Jun 02, 2016 11:18 pm

Image
John 14:6 "Bulku saith unto him, I am the way, the truth, and the life: no man cometh unto the Father, De Biasi, but by me."
User avatar
Berti
Contact:
Location: London
Team: Leeds
Posts: 436
Joined: Tue Feb 24, 2015 7:30 pm

Re: Tribute to Bulku and Dallku

Fri Jun 03, 2016 12:41 am

Love it
User avatar
artan
Contact:
Posts: 1088
Joined: Thu Feb 26, 2015 4:08 am

Re: Tribute to Bulku and Dallku

Fri Jun 03, 2016 1:15 am

Ervin Bulku reflects on his playing experience against Cristiano Ronaldo (shoutout to owner for this beauty)

Bulku Rrëfehet: Unë dhe Ronaldo, Jemi Miq te Ngushtë!"

Zëvendës-Kapiteni i Kombëtares Shqiptare, Ervin Bulku, na tregon se si ai u bë mik i ngushtë me Cristiano Ronaldon.

Mirëmbrëma.

Mirëmbrëma.

Ju na treguat se jeni bërë miq me Ronaldon, në dhomat e zhveshjeve kundër Portugalisë.

Po, këjo është e vërtetë.

Na tregoni pak më shumë detaje.

Cristiano Ronaldo, edhe pse nuk lozi me Portugalinë, kishte ardhur tek dhomat e zhveshjeve të tyre. Ai më vonë erdhi nga ana jonë sepse nuk kishte më xhel për flokët, dhe i dhashë unë pak. Më vonë e takova tek urinalet dhe si dy lojtarë të talentuar, folëm, dhe u bëm miq të ngushtë.

Shumë tifoza ju kanë akuzuar si një "name dropper"?

Jo, nuk është e vërtetë. Unë kurrë nuk i kam rrëzuar emrat. Poashtu, kam edhe oferta nga Italia dhe Gjermania.

Dakord, faleminderit për intërvistën.

Sigurisht. Natën e mirë.
User avatar
Plako
Contact:
Posts: 2408
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am

Re: Tribute to Bulku and Dallku

Fri Jun 03, 2016 2:12 am

artan wrote:
Shumë tifoza ju kanë akuzuar si një "name dropper"?

Jo, nuk është e vërtetë. Unë kurrë nuk i kam rrëzuar emrat. Poashtu, kam edhe oferta nga Italia dhe Gjermania.
my fucking sides, this is comedy gold. this should be a series where Bulku shares his personal encounters with world class players :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
User avatar
Simboli i Diellit
Contact:
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Posts: 3262
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am

Re: Tribute to Bulku and Dallku

Fri Jun 03, 2016 2:47 am

Plako wrote:
artan wrote:
Shumë tifoza ju kanë akuzuar si një "name dropper"?

Jo, nuk është e vërtetë. Unë kurrë nuk i kam rrëzuar emrat. Poashtu, kam edhe oferta nga Italia dhe Gjermania.
my fucking sides, this is comedy gold. this should be a series where Bulku shares his personal encounters with world class players :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
The Bulku series in Euro 2016 :D #BulkuRunsWild

Will make a caricature design of him and maybe add some decent emoji of him :D
User avatar
Aurora Bulkualis
Contact:
Location: Bulkustan
Team: Fc Bulku
Posts: 2367
Joined: Tue Feb 24, 2015 9:24 pm

Re: Tribute to Bulku and Dallku

Fri Jun 03, 2016 5:07 am

Lol @ that interview artan posted. Completely forgot I came up with that shit. I was confused at first.
John 14:6 "Bulku saith unto him, I am the way, the truth, and the life: no man cometh unto the Father, De Biasi, but by me."

Return to “Only Albania”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 35 guests

Login · Register

In total there are 326 users online :: 3 registered, 0 hidden and 323 guests
Registered users: Alexa [Bot], Bing [Bot], Google [Bot]
Most users ever online was 537 on Wed Jan 10, 2018 9:19 am
Total posts 20191
Total topics 281
Total members 224
Our newest member aliarslan007
No birthdays today