UEFA Nations League 2020-2021

With memories of the golden years (80's) of the albanian football still fresh on her mind, Albania is now attempting to recreate its strong football legacy. As young players start making their names abroad, the future is looking bright for Albanian football!

Moderators: Shpati, ZenMaster

User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3720
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Mon Jun 22, 2020 2:45 am

Dallku wrote:
Sun Jun 21, 2020 9:08 pm
Anybody knows when the international games start? It has been way too long
18/06/2020

Mbledhja e djeshme e UEFA-s ka vendosur edhe në lidhje me skuadrat kombëtare. Komiteti Ekzekutiv ka përcaktuar edhe datat në të cilat do të luhet edicioni që u jep mundësinë disa ekipeve europiane që të fitojnë një biletë për në Europian, në rast se nuk ia dalin ta sigurojnë nëpërmjet kualifikueseve tradicionale.

Shqipëria, në bazë të kalendarit të mëparshëm, ndeshjen e parë do ta luajë ndaj Bjellorusisë. Mirëpo, për këtë transfertë mund të ndryshojë vetëm data. Dje UEFA ka saktësuar datat 3, 4, 5 për takimet e para në grupe. Ndërsa për ndeshjet e dyta të këtij kompeticioni ekzistojnë datat 6, 7 dhe 8.

Duke qenë se mund të riformatohet edhe një herë kalendari i ndeshjeve të Ligës së Kombeve, atëherë mbetet për t’u parë nëse do të ruhen apo jo datat e mëparshme që ka pasur ekipi ynë kombëtar si kalendar.

Në muajin tetor, do të luhen dy ndeshje për tri ditë. Transfertat me Kazakistanin dhe Lituaninë ekipi ynë përfaqësues do t’i luajë në datat 10/11 tetor dhe 13/14 tetor. Për kuqezinjtë, dy ndeshjet e fundit do të luhen në Tiranë. Mes datave 14 dhe 15 nëntor do të luhet sfida ndaj Kazakistanit dhe mes datave 17 dhe 18 nëntor, sfida e fundit në Grupin 4 të Ligës C.
User avatar
Plako
Posts: 2644
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Contact:

Wed Jul 08, 2020 4:49 pm

Simboli i Diellit wrote:
Mon Jun 22, 2020 2:45 am
Dallku wrote:
Sun Jun 21, 2020 9:08 pm
Anybody knows when the international games start? It has been way too long
18/06/2020

Mbledhja e djeshme e UEFA-s ka vendosur edhe në lidhje me skuadrat kombëtare. Komiteti Ekzekutiv ka përcaktuar edhe datat në të cilat do të luhet edicioni që u jep mundësinë disa ekipeve europiane që të fitojnë një biletë për në Europian, në rast se nuk ia dalin ta sigurojnë nëpërmjet kualifikueseve tradicionale.

Shqipëria, në bazë të kalendarit të mëparshëm, ndeshjen e parë do ta luajë ndaj Bjellorusisë. Mirëpo, për këtë transfertë mund të ndryshojë vetëm data. Dje UEFA ka saktësuar datat 3, 4, 5 për takimet e para në grupe. Ndërsa për ndeshjet e dyta të këtij kompeticioni ekzistojnë datat 6, 7 dhe 8.

Duke qenë se mund të riformatohet edhe një herë kalendari i ndeshjeve të Ligës së Kombeve, atëherë mbetet për t’u parë nëse do të ruhen apo jo datat e mëparshme që ka pasur ekipi ynë kombëtar si kalendar.

Në muajin tetor, do të luhen dy ndeshje për tri ditë. Transfertat me Kazakistanin dhe Lituaninë ekipi ynë përfaqësues do t’i luajë në datat 10/11 tetor dhe 13/14 tetor. Për kuqezinjtë, dy ndeshjet e fundit do të luhen në Tiranë. Mes datave 14 dhe 15 nëntor do të luhet sfida ndaj Kazakistanit dhe mes datave 17 dhe 18 nëntor, sfida e fundit në Grupin 4 të Ligës C.
Grupi me pocaqi qe mund te na binte. I can't get excited for any of these games. At least with Iceland and Turkey it was competitive.
User avatar
Plako
Posts: 2644
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Contact:

Tue Aug 11, 2020 7:00 pm

Ndeshja e pare ndaj Bjellorise eshte ne 4 Shtator. Ky eshte grupi me koti qe mbaj mend dhe ishalla dalim te paret.
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 11 guests