Edhe ne Shqiperi pas dy ndeshjeve te para flisnin gjithmone per kualifikim . Do flasim pas LiechteinsteinitAlbo_eagle wrote:Je shumë gabim, shumë e shumë mendojn në Kosovë qe Kosova është ne gare për kualifikim.

Edhe ne Shqiperi pas dy ndeshjeve te para flisnin gjithmone per kualifikim . Do flasim pas LiechteinsteinitAlbo_eagle wrote:Je shumë gabim, shumë e shumë mendojn në Kosovë qe Kosova është ne gare për kualifikim.
Bunjaki eshte perzgjedhur si trajner per shkak se eshte servil i klanit qe udheheq FFK-ne. Federata e futbollit te Kosoves si gjithcka tjeter ne Kosove eshte e kapur nga PDK-ja, nenkryetari ka qene pjesetar i SHIK-ut. Pas zhvillimeve te fundit ne Kosove tu fillu me negiociatat me Serbine, bashkesine e komunave serbe, demarkacionin me Malin e Zi, pergjimet, interesi i PDK-se osht me shperqendru vemendjen prej ketyne temave e shqiptaret me u marr me gjithcka tjeter perveq ketyne temave. Bunjaki provokon ne deklarata se e ka verejt qe mediat shqiptare jane interesume me i dhon hapesire prandaj e permend De Biasin ne cdo rast dhe shume normale qe i pelqen protagonizmi sidomos dikujt pa eksperience si trajner. Favorin ma te madh identitetit kosovar po ja bojn mediat shqiptare edhe kryesisht hatermbetja e pakuptimte e disa shqiptareve anej kufinit qe nuk e njohin Kosoven. Shqiptaret e Kosoves e kan njek Kombetaren jo pse nuk kan pas ekip e jon marakli te medhej te futbollit, po se jon ndi te perfaqesuem si shqiptar. Ne Shqiperi i ka kap nifare droje qe tash kosovaret masi u pranun tash ne FIFA e ne UEFA po harrojn qe jon shqiptar, Hashim Thaci po e promovon 'kombin kosovar' se ai ka hallin me Gjykaten Speciale, do me u duk para nderkombetareve si politikani qe garanton projektin e tyre per shtet multietnik.Leandro wrote:avash se na e bëre bunjakin mendimtar të niveleve të larta. do të jetë i urryer në shqipëri? e pse? unë them se është kokë e këmbë debil dhe i pacipë
sa për dështimin e kosovës nuk ka nevoja për justifikime se kosova është ekip i ri dhe pa pikë eksperience. nuk ka kosova pritshmëri dhe as çfarë të shpjegojë
rrofsh se m'bone me qesh. kush e mendon ktë më, shqiptarët? haha ok. një gol me penallti i futi finlandës, ekip historikisht leshi, nivel shqiprie e më keqAlbo_eagle wrote:Je shumë gabim, shumë e shumë mendojn në Kosovë qe Kosova është ne gare për kualifikim.
Tifozat ne pergjithesi shohin andrra ne ***, po shume shpejt edhe ne Kosove e shohin sa osht sahati, Pritshmerite e njerzve i ka rrit fort paraqitja kunder Finlandes qe teknikisht osht prej ekipeve ma dobeta ne Europe. Bunjaki ka bo pune te mire ne seleksionim te lojtareve ama si trajner osht medioker .Strategjia e FFK-se osht shume gabim. Kosova nuk e ka te keq grupin e lojtareve ama nuk munesh si ekip i vazos te fundit me lujt futboll ofenziv e me pretendu me i ngjit vazot.Albo_eagle wrote:Je shumë gabim, shumë e shumë mendojn në Kosovë qe Kosova është ne gare për kualifikim.
Grupi i Kosoves ka 4 ekipe qe ishin pjese e Euro-s, ama perveq Islandes e Finlandes tjerat skuadra te grupit kane probleme qe nuk lidhje me futbollin. Turqia nuk eshte skuader stabile sidomos me Terimin gabon gjithmone me te voglat, Kroacia ka problem serioz me tifozat, ne cdo moment mund ti prishin ndeshjen, Ukraina eshte ne gjendje lufte ndeshjen do ta zhvilloj ne terren neutral. Sikur Kosova te kish pas trajner te hajrit kish mujt me pretendu per vendin e katert ama me Bunjakin isha habit me perfundu siper Finlandes.Leandro wrote:rrofsh se m'bone me qesh. kush e mendon ktë më, shqiptarët? haha ok. një gol me penallti i futi finlandës, ekip historikisht leshi, nivel shqiprie e më keqAlbo_eagle wrote:Je shumë gabim, shumë e shumë mendojn në Kosovë qe Kosova është ne gare për kualifikim.
islandë
turqi
kroaci
finlandë
ukrainë
4 ekipe që morën pjesë në euro dhe një ekip pak a shumë i barabartë
unë them kushdo mendon se kosova ka shans kualifikimi duhet të ketë probleme mendore
T'lumte - analize perfekte, ZencaZenMaster wrote:Bunjaki eshte perzgjedhur si trajner per shkak se eshte servil i klanit qe udheheq FFK-ne. Federata e futbollit te Kosoves si gjithcka tjeter ne Kosove eshte e kapur nga PDK-ja, nenkryetari ka qene pjesetar i SHIK-ut. Pas zhvillimeve te fundit ne Kosove tu fillu me negiociatat me Serbine, bashkesine e komunave serbe, demarkacionin me Malin e Zi, pergjimet, interesi i PDK-se osht me shperqendru vemendjen prej ketyne temave e shqiptaret me u marr me gjithcka tjeter perveq ketyne temave. Bunjaki provokon ne deklarata se e ka verejt qe mediat shqiptare jane interesume me i dhon hapesire prandaj e permend De Biasin ne cdo rast dhe shume normale qe i pelqen protagonizmi sidomos dikujt pa eksperience si trajner. Favorin ma te madh identitetit kosovar po ja bojn mediat shqiptare edhe kryesisht hatermbetja e pakuptimte e disa shqiptareve anej kufinit qe nuk e njohin Kosoven. Shqiptaret e Kosoves e kan njek Kombetaren jo pse nuk kan pas ekip e jon marakli te medhej te futbollit, po se jon ndi te perfaqesuem si shqiptar. Ne Shqiperi i ka kap nifare droje qe tash kosovaret masi u pranun tash ne FIFA e ne UEFA po harrojn qe jon shqiptar, Hashim Thaci po e promovon 'kombin kosovar' se ai ka hallin me Gjykaten Speciale, do me u duk para nderkombetareve si politikani qe garanton projektin e tyre per shtet multietnik.
E di qe është me qesh, po besom qe po ta them sinqerisht. Mendojn qe kualifikohen në Kosovë, jen tu bërë analiza ku humbin tjerat ekip e kshtu. Për qata them se si fillon me humbur Kosova, tifozët hjeki dorë nga saj meniher.Leandro wrote:rrofsh se m'bone me qesh. kush e mendon ktë më, shqiptarët? haha ok. një gol me penallti i futi finlandës, ekip historikisht leshi, nivel shqiprie e më keqAlbo_eagle wrote:Je shumë gabim, shumë e shumë mendojn në Kosovë qe Kosova është ne gare për kualifikim.
islandë
turqi
kroaci
finlandë
ukrainë
4 ekipe që morën pjesë në euro dhe një ekip pak a shumë i barabartë
unë them kushdo mendon se kosova ka shans kualifikimi duhet të ketë probleme mendore
Bravo Shqipe, e tha ata qe e mendojsha unë po nuk jam shpreh mirë. E shohin sa është sahati. Shume shpëjt.ZenMaster wrote:Tifozat ne pergjithesi shohin andrra ne ***, po shume shpejt edhe ne Kosove e shohin sa osht sahati, Pritshmerite e njerzve i ka rrit fort paraqitja kunderAlbo_eagle wrote:Je shumë gabim, shumë e shumë mendojn në Kosovë qe Kosova është ne gare për kualifikim.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] and 5 guests