[Profil] Tifozat e Kombëtares (imazhe e video)

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3491
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Wed Apr 15, 2015 2:31 am

Tifozat Kuq e Zi janë grupimi kryesor i tifozerisë që në çdo event ndërkombëtar gjinden në mbështetje të sportistave apo skuadrave që na përfaqësojnë....login to view the rest of this post
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests