Kreret e Vetvendosjes marrin shtetesine Shqiptare

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 3487
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Mailand
Team: Der AC Mailand
Contact:

Tue Aug 23, 2016 2:25 am

PRISHTINE-Krerët e Lëvizjes Vetëvendosje janë pajisur me pasaportën e Shqipërisë. Zyrtarët e Vetëvendosjes që kanë përfituar nënshtetësinë e shtetit s...login to view the rest of this post

This topic has 30 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest