Ku mund ta shof ndeshjen ALbania vs Qatar?

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: Shpati, ZenMaster

Beratasi

DHe ne cfare ore. DO nisi Ndeshja SHqiperi-Qatar. Ku Mund tta shof ndeshjen!
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5492
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Contact:

Neser do postojme linqet e streaming para ndeshjes te tema e ndeshjes.
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests