Europa: "Kapni peshqit e medhenj!"

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: ZenMaster, Shpati

User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5415
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Has thanked: 369 times
Been thanked: 210 times
Contact:

Thu Sep 08, 2016 3:47 pm

Me sa duket nuk do kete rekomandim per antaresim nese nuk arrestojne kriminelet ne politike. Nga videoja ne fund te artikullit duket edhe sa konfidence ka marre Rama me komisioneret http://www.balkanweb.com/site/mesazhi-i ... e-medhenj/
User avatar
Leandro
Posts: 411
Joined: Thu Jun 02, 2016 8:59 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Fri Sep 09, 2016 12:36 am

Avash mos arrestojnë veten e tyre këta. E pastaj kshu si po shkon puna më mirë jashtë BE.
rrëfeni mëkatet tuaja: www.faltore.al
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest