Thaçi dhe Veseli akuzohen per krime lufte.

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: Shpati, ZenMaster

User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5492
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Contact:

Me sa duket vete sekretari i pergjithshem i OKBse, do paraqese nje raport prane keshillit te sigurimit mbi parregullsite dhe nderhyrjet e vete Presidentit ne detyre te Kosoves e kryetarit te PDKse ne punen e gjykates speciale ne Kosove. Kjo nuk mund te vije ne nje moment me te papershtatshem pasi tani qe rifilluan bisediment e kryesuara nga LDK me Serbine e vendosin Kosoven ne nje pozite inferioriteti duke kaluar nga viktime ne agresor. Uroj qe sa me shpejt te kemi zgjedhje te parakohshme qe Kurti e Osmani te marrin pushtetin nga keto pjatelepires si Hoti , Veliu e Mustafa. Populli duhet te reagoje , eshte turp te perfaqesohesh nga keto marioneta kur alternativa eshte aty ndryshe nga ne ne Shqiperi qe skemi alternative te vertete.

https://www.balkanweb.com/sekretari-i-p ... -speciale/
User avatar
CanaYouDoIt
Posts: 3407
Joined: Tue Jun 11, 2019 10:56 pm
Contact:

Why are we constantly targeted while the Serbs continue to get away with it ?
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests