Zgjedhjet per presidentin e FSHF-se

With memories of the golden years (80's) of the albanian football still fresh on her mind, Albania is now attempting to recreate its strong football legacy. As young players start making their names abroad, the future is looking bright for Albanian football!

Moderators: Shpati, ZenMaster

ZenMaster
Posts: 1271
Joined: Tue Mar 03, 2015 2:50 pm
Team: Čukarički Stankom
Has thanked: 102 times
Been thanked: 88 times
Contact:

Thu Feb 10, 2022 11:38 am

Gjykata e Tiranes ka dalë sot me vendim për zgjedhjet në Shoqatat Rajonale të Futbollit të FSHF-së.

Kryetari i Bashkisë, Erion Veliaj ka “mundur” Armand Dukën në Gjykatën e Tiranës, e cila ka vendosur të njohë Asamblenë e thirrur nga kryebashkiaku.

Gjykata e Tiranës rrëzoi FSHF dhe ka regjistruar drejtues Eduard Prodanin.

Vendimi i Gjykatës i ka dhënë të drejtë Veliajt për manipulimet e FSHF-së për zgjedhjet e 2 marsit.
These users thanked the author ZenMaster for the post (total 3):
Simboli i DiellitCanaYouDoItPlako
Kuqaloshi maoist
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5138
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Has thanked: 316 times
Been thanked: 171 times
Contact:

Thu Feb 10, 2022 1:09 pm

Something is boiling though... there might be chances that Duka makes space for a puppet like Starova aswell or they just want to divide opponent’s votes:

https://fshf.org/sq/mblidhet-asambleja- ... e-u-moren/
User avatar
CanaYouDoIt
Posts: 2525
Joined: Tue Jun 11, 2019 10:56 pm
Has thanked: 489 times
Been thanked: 110 times
Contact:

Thu Feb 10, 2022 1:28 pm

Why can't we just be a normal country, is it that hard to ask ?
User avatar
Plako
Posts: 3431
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 27 times
Been thanked: 106 times
Contact:

Thu Feb 10, 2022 5:48 pm

CanaYouDoIt wrote: Thu Feb 10, 2022 1:28 pmWhy can't we just be a normal country, is it that hard to ask ?
We were never a normal country. Kur erdhi ne pushtet nje normal, Fan Noli, e hoqem per 6 muaj. Aty respektohet vetem i forti.
User avatar
Aurora Bulkualis
Posts: 4386
Joined: Tue Feb 24, 2015 9:24 pm
Location: Bulkustan
Team: Fc Bulku
Has thanked: 147 times
Been thanked: 189 times
Contact:

Thu Feb 10, 2022 10:11 pm

CanaYouDoIt wrote: Thu Feb 10, 2022 1:28 pm Why can't we just be a normal country, is it that hard to ask ?
I blame UEFA for making these Football Associations closed entities. It's almost impossible to break into them. That's how they keep their corrupt $$$ scam going though.

No one has any idea who's voting or wtf's going internally.
John 14:6 "Bulku saith unto him, I am the way, the truth, and the life: no man cometh unto the Father, De Biasi, but by me."
User avatar
Plako
Posts: 3431
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 27 times
Been thanked: 106 times
Contact:

Thu Feb 10, 2022 10:54 pm

Aurora Bulkualis wrote: Thu Feb 10, 2022 10:11 pmI blame UEFA for making these Football Associations closed entities. It's almost impossible to break into them. That's how they keep their corrupt $$$ scam going though.

No one has any idea who's voting or wtf's going internally.
UEFA and FIFA are just as corrupt. It was the Brazilian Joao Havelange who turned FIFA in one of the most corrupt organizations during his 24 year reign.

https://www.worldsoccer.com/features/jo ... all-386675
ZenMaster
Posts: 1271
Joined: Tue Mar 03, 2015 2:50 pm
Team: Čukarički Stankom
Has thanked: 102 times
Been thanked: 88 times
Contact:

Thu Feb 17, 2022 4:29 pm

Gjykata e Tiranes ka bllokuar garën dhe mandatet në FSHF deri në shqyrtimin e manipulimeve.

Kështu kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka fituar gjyqin e dytë ndaj Armand Dukës.

Me vendimin e saj Gjykata e Tiranes thotë se FSHF nuk mund te beje zgjedhjet pa u shqyrtuar ankesat ne gjykate. Keshtu pezullohet Komiteti Ekzekutiv i FSHF per zgjedhjet e 2 Marsit dhe pezullohet Komisioni Verifikimeve ne FSHF per zgjedhjet e 2 Marsit.

Me këtë vendim, mandatet e Armand Duka, Ilir Shulku, Kokedhimes, mbeten të pezulluara deri në një vendimin për shkeljet e dyshuara.
VENDIMI I GJYKATËS

Ju informoj se kërkesa me nr. 274 Aki, e cila u gjykua nga gjyqtare znj. Fida Osmani me kërkues: Akademia Luftëtari dhe person të tretë: Federata Shqiptare e Futbollit, me objekt: marrjen e masës së sigurimit të padisë ka vendosur:

Pranimin e kërkesës së palës kërkuese.

Marrjen e masës së sigurimit të padisë duke vendosur:

1.Pezullimin e efekteve juridike të Vendimit nr. 1, datë 10.1.2022, të Komisionit të Verifikimit të FSHF-së, si dhe çdo veprimi apo akti tjetër të dalë në zbatim të këtij vendimi, për realizimin e mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të Zakonshme Zgjedhore të FSHF-së të datës 02.03.2022, deri në zgjidhjen e konfliktit me një vendim të formës së prerë;

2.Pezullimin e efekteve juridike të Vendimit të datës 21.01.2022, të Komitetit Ekzekutiv të FSHF-së, si dhe të çdo veprimi apo akti tjetër të dalë në zbatim të këtij vendimi, për realizimin e mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të Zakonshme Zgjedhore të FSHF-së të datës 02.03.2022, deri në zgjidhjen e konfliktit me një vendim të formës së prerë;

3.Pezullimin e veprimtarisë së Komisionit të Verifikimit të FSHF-së, në ushtrimin e kompetencave të tij statutore, për organizimin, mbikëqyrjen dhe drejtimin e Asamblesë së Përgjithshme të FSHF-së të datës 02.03.2022, deri në zgjidhjen e konfliktit me një vendim të formës së prerë.
3.Pezullimin e veprimtarisë së Komisionit të Verifikimit të FSHF-së, në ushtrimin e kompetencave të tij statutore, për organizimin, mbikëqyrjen dhe drejtimin e Asamblesë së Përgjithshme të FSHF-së të datës 02.03.2022, deri në zgjidhjen e konfliktit me një vendim të formës së prerë.

Kundër këtij vendimi lejohet ankim i veçantë në Gjykatën e Apelit Tiranë brenda 5 ditëve nga e nesërmja e komunikimit të vendimit të arsyetuar. U shpall në Tiranë më datë 17.02.2022.
Kuqaloshi maoist
User avatar
Plako
Posts: 3431
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 27 times
Been thanked: 106 times
Contact:

Thu Feb 17, 2022 8:10 pm

ZenMaster wrote: Thu Feb 17, 2022 4:29 pm Gjykata e Tiranes ka bllokuar garën dhe mandatet në FSHF deri në shqyrtimin e manipulimeve.

Kështu kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka fituar gjyqin e dytë ndaj Armand Dukës.

Me vendimin e saj Gjykata e Tiranes thotë se FSHF nuk mund te beje zgjedhjet pa u shqyrtuar ankesat ne gjykate. Keshtu pezullohet Komiteti Ekzekutiv i FSHF per zgjedhjet e 2 Marsit dhe pezullohet Komisioni Verifikimeve ne FSHF per zgjedhjet e 2 Marsit.

Me këtë vendim, mandatet e Armand Duka, Ilir Shulku, Kokedhimes, mbeten të pezulluara deri në një vendimin për shkeljet e dyshuara.
VENDIMI I GJYKATËS

Ju informoj se kërkesa me nr. 274 Aki, e cila u gjykua nga gjyqtare znj. Fida Osmani me kërkues: Akademia Luftëtari dhe person të tretë: Federata Shqiptare e Futbollit, me objekt: marrjen e masës së sigurimit të padisë ka vendosur:

Pranimin e kërkesës së palës kërkuese.

Marrjen e masës së sigurimit të padisë duke vendosur:

1.Pezullimin e efekteve juridike të Vendimit nr. 1, datë 10.1.2022, të Komisionit të Verifikimit të FSHF-së, si dhe çdo veprimi apo akti tjetër të dalë në zbatim të këtij vendimi, për realizimin e mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të Zakonshme Zgjedhore të FSHF-së të datës 02.03.2022, deri në zgjidhjen e konfliktit me një vendim të formës së prerë;

2.Pezullimin e efekteve juridike të Vendimit të datës 21.01.2022, të Komitetit Ekzekutiv të FSHF-së, si dhe të çdo veprimi apo akti tjetër të dalë në zbatim të këtij vendimi, për realizimin e mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të Zakonshme Zgjedhore të FSHF-së të datës 02.03.2022, deri në zgjidhjen e konfliktit me një vendim të formës së prerë;

3.Pezullimin e veprimtarisë së Komisionit të Verifikimit të FSHF-së, në ushtrimin e kompetencave të tij statutore, për organizimin, mbikëqyrjen dhe drejtimin e Asamblesë së Përgjithshme të FSHF-së të datës 02.03.2022, deri në zgjidhjen e konfliktit me një vendim të formës së prerë.
3.Pezullimin e veprimtarisë së Komisionit të Verifikimit të FSHF-së, në ushtrimin e kompetencave të tij statutore, për organizimin, mbikëqyrjen dhe drejtimin e Asamblesë së Përgjithshme të FSHF-së të datës 02.03.2022, deri në zgjidhjen e konfliktit me një vendim të formës së prerë.

Kundër këtij vendimi lejohet ankim i veçantë në Gjykatën e Apelit Tiranë brenda 5 ditëve nga e nesërmja e komunikimit të vendimit të arsyetuar. U shpall në Tiranë më datë 17.02.2022.
Ca dmth kjo? Po zgjedhjet ne qytetet e tjera?

S'me duken edhe aq serioze krahu Anti-Dka me Shakohoxhen ne krye. Shako eshte kandidat pa vlera.
ZenMaster
Posts: 1271
Joined: Tue Mar 03, 2015 2:50 pm
Team: Čukarički Stankom
Has thanked: 102 times
Been thanked: 88 times
Contact:

Thu Feb 17, 2022 9:30 pm

Me sa po shoh do te behet nje kaos i madh, Duka nuk do te respektoj vendimin e gjykates, do ta mbledh asamblene me 2 mars dhe do te "rizgjidhet kryetar", me shume mundesi Shakohoxha dhe Starova do te terhiqen nga gara dhe do ta bojktojn. Si perfundim ky muhabet do vazhdoj te zvarritet neper gjykata dhe FSHF zyrtarisht do te ngelet pa kryetar per disa muaj pasiqe do ta kete te pamundur ta regjistroj ne gjykate asamblene e 2 marsit.
Kuqaloshi maoist
User avatar
Plako
Posts: 3431
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 27 times
Been thanked: 106 times
Contact:

Thu Feb 17, 2022 10:16 pm

ZenMaster wrote: Thu Feb 17, 2022 9:30 pm Me sa po shoh do te behet nje kaos i madh, Duka nuk do te respektoj vendimin e gjykates, do ta mbledh asamblene me 2 mars dhe do te "rizgjidhet kryetar", me shume mundesi Shakohoxha dhe Starova do te terhiqen nga gara dhe do ta bojktojn. Si perfundim ky muhabet do vazhdoj te zvarritet neper gjykata dhe FSHF zyrtarisht do te ngelet pa kryetar per disa muaj pasiqe do ta kete te pamundur ta regjistroj ne gjykate asamblene e 2 marsit.
Dmth asgje s'do behet, Duka do rizgjidhet dhe thjesht do vuloset mbas disa muajsh gjullurdi.
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 26 guests