Ju lutem mndihmoni

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: Shpati, ZenMaster

User avatar
Azizseferi
Posts: 1
Joined: Thu Jan 21, 2016 5:10 pm
Contact:

Ju lutna mdergoni nja $35 dollar shum me duen faliminersen askush sme ka nihmu dhe venosa qe te lutem ne qit forum shqiptar qit paypale ma ka krijue nji shok nga korca hajt ju lutem dergomni sa ma shum : jacksmith.pla@gmail.com.
Ju lutem me ndihmoni, kush me ndihmon zoti ja shperblefte. Amin! :cry:
User avatar
artan
Posts: 3191
Joined: Thu Feb 26, 2015 4:08 am
Contact:

Dearest Aziz Seferi,

I hope this message finds you well. I have donated $150 to your paypal at jacksmith.pla@gmail. I hope you use this money well.
User avatar
Aurora Bulkualis
Posts: 5282
Joined: Tue Feb 24, 2015 9:24 pm
Location: Bulkustan
Team: Fc Bulku
Contact:

The f***?
"Cheap things you can buy in bulk, but Bulku is priceless" Ervin Xhevahir Bulku
User avatar
Plako
Posts: 3898
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Contact:

artan wrote:Dearest Aziz Seferi,

I hope this message finds you well. I have donated $150 to your paypal at jacksmith.pla@gmail. I hope you use this money well.
Zoti ta shperblefte Artan. Amin!


Sent from my iPhone using Tapatalk
User avatar
Genti
Posts: 669
Joined: Wed Feb 25, 2015 9:14 pm
Team: Albania & Tirona
Contact:

lol such a random post.
Pjetër
Posts: 839
Joined: Tue Feb 24, 2015 7:37 pm
Contact:

Çfare dialekt asht kjo?
User avatar
Plako
Posts: 3898
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Contact:

Pjetër wrote:Çfare dialekt asht kjo?
Hard for me to pin it down, definitely Gheg but not Malesor/Katolik due to the nickname. I was gonna say Tropojan/Dibran but not so sure if that's the case. I am also not very familiar with the different dialects of Kosova.

Simboli can probably answer best this question.
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5492
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Contact:

Plako wrote:
Pjetër wrote:Çfare dialekt asht kjo?
Hard for me to pin it down, definitely Gheg but not Malesor/Katolik due to the nickname. I was gonna say Tropojan/Dibran but not so sure if that's the case. I am also not very familiar with the different dialects of Kosova.

Simboli can probably answer best this question.
Desha ti përgjigjem dje po thashë mos i ngel hatri ndonjërit. Të them të drejtën tendencat e fundoreve te foljeve me "-ue" e kanë veçanërisht mirditorët , ndërsa te përmbajtja e postimit përdor paskajoren malsorçe . Si përfundim më duket më shumë një troll që nuk di të shprehet në Gegnisht se sa dikush që e flet natyrshëm edhe pse sidoqoftë analfabetë gjen kudo . :D

Ps. Sa Zemërbardhë artani , tu shtoshin paret si fara e hithave :mrgreen:
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest