Skanderbeg Teaser 1.2

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: ZenMaster, Shpati

User avatar
NYVirus
Posts: 340
Joined: Tue Feb 24, 2015 8:33 pm
Location: NYC
Team: Arsenal; Skenderbeu; New York Mets
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Fri Feb 12, 2016 7:41 pm

Simboli i Diellit wrote:
https://vimeo.com/153977950
What is this?
User avatar
Plako
Posts: 3814
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 163 times
Contact:

Fri Feb 12, 2016 7:46 pm

NYVirus wrote:
Simboli i Diellit wrote:
https://vimeo.com/153977950
What is this?
Is this a movie or a series?


Sent from my iPhone using Tapatalk
User avatar
artan
Posts: 3063
Joined: Thu Feb 26, 2015 4:08 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 181 times
Contact:

Sat Feb 13, 2016 2:54 am

Ermal Mamaqi as a priest lol.?
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5412
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Has thanked: 369 times
Been thanked: 210 times
Contact:

Sat Feb 13, 2016 4:16 am

Sinqerisht nuk e di nëse është telenovelë apo film komedik. Duke qënë të gjithë aktorë të portokallisë besoj se do jet film komedik e jo serial pasi do më shumë impenjim.
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests