Why don't we use Albanian?

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: ZenMaster, Shpati

User avatar
Berti
Posts: 436
Joined: Tue Feb 24, 2015 7:30 pm
Location: London
Team: Leeds
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Sun May 08, 2016 6:58 am

Aurora Bulkualis wrote:It's more difficult for some of us, especially considering there are like 30 diff dialects
Po njisoj jane mo jahu :zgerdhimje:

I think we should all speak Bulku.
User avatar
Plako
Posts: 3814
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 163 times
Contact:

Sun May 08, 2016 5:56 pm

Berti wrote:
Aurora Bulkualis wrote:It's more difficult for some of us, especially considering there are like 30 diff dialects
Po njisoj jane mo jahu :zgerdhimje:

I think we should all speak Bulku.

T'gjith duhet t'folin me theksin e zones nga vijn :)
User avatar
KF.KORAB
Posts: 629
Joined: Thu Mar 05, 2015 8:32 am
Location: Dibër - Mirditë
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Tue May 10, 2016 8:40 am

Plako wrote:
Berti wrote:
Aurora Bulkualis wrote:It's more difficult for some of us, especially considering there are like 30 diff dialects
Po njisoj jane mo jahu :zgerdhimje:

I think we should all speak Bulku.

T'gjith duhet t'folin me theksin e zones nga vijn :)
Po jem dakord me tej, ne Diber folim keshto po kerkush sna merr vesht osht pak dialekt i zortshem, te Korçës per shembull son na kuptojne :D
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5412
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Has thanked: 369 times
Been thanked: 210 times
Contact:

Fri May 13, 2016 2:29 am

KF.KORAB wrote:
Plako wrote:
Berti wrote:
Po njisoj jane mo jahu :zgerdhimje:

I think we should all speak Bulku.

T'gjith duhet t'folin me theksin e zones nga vijn :)
Po jem dakord me tej, ne Diber folim keshto po kerkush sna merr vesht osht pak dialekt i zortshem, te Korçës per shembull son na kuptojne :D
E kuptojme te gjithe pasi eshte ndryshe kur e degjon e ndryshe kur e lexon ;)

Image
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest