Ju lutem mndihmoni

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: ZenMaster, Shpati

User avatar
Azizseferi
Posts: 1
Joined: Thu Jan 21, 2016 5:10 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Thu Jan 21, 2016 5:15 pm

Ju lutna mdergoni nja $35 dollar shum me duen faliminersen askush sme ka nihmu dhe venosa qe te lutem ne qit forum shqiptar qit paypale ma ka krijue nji shok nga korca hajt ju lutem dergomni sa ma shum : jacksmith.pla@gmail.com.
Ju lutem me ndihmoni, kush me ndihmon zoti ja shperblefte. Amin! :cry:
User avatar
artan
Posts: 3063
Joined: Thu Feb 26, 2015 4:08 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 181 times
Contact:

Fri Jan 22, 2016 1:12 pm

Dearest Aziz Seferi,

I hope this message finds you well. I have donated $150 to your paypal at jacksmith.pla@gmail. I hope you use this money well.
User avatar
Aurora Bulkualis
Posts: 5037
Joined: Tue Feb 24, 2015 9:24 pm
Location: Bulkustan
Team: Fc Bulku
Has thanked: 252 times
Been thanked: 262 times
Contact:

Sat Jan 23, 2016 10:51 pm

The f***?
"Cheap things you can buy in bulk, but Bulku is priceless" Ervin Xhevahir Bulku
User avatar
Plako
Posts: 3814
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 163 times
Contact:

Sun Jan 24, 2016 4:35 pm

artan wrote:Dearest Aziz Seferi,

I hope this message finds you well. I have donated $150 to your paypal at jacksmith.pla@gmail. I hope you use this money well.
Zoti ta shperblefte Artan. Amin!


Sent from my iPhone using Tapatalk
User avatar
Genti
Posts: 656
Joined: Wed Feb 25, 2015 9:14 pm
Team: Albania & Tirona
Has thanked: 78 times
Been thanked: 25 times
Contact:

Sun Jan 24, 2016 4:59 pm

lol such a random post.
Pjetër
Posts: 829
Joined: Tue Feb 24, 2015 7:37 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 14 times
Contact:

Tue Jan 26, 2016 4:45 am

Çfare dialekt asht kjo?
User avatar
Plako
Posts: 3814
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 163 times
Contact:

Tue Jan 26, 2016 4:09 pm

Pjetër wrote:Çfare dialekt asht kjo?
Hard for me to pin it down, definitely Gheg but not Malesor/Katolik due to the nickname. I was gonna say Tropojan/Dibran but not so sure if that's the case. I am also not very familiar with the different dialects of Kosova.

Simboli can probably answer best this question.
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5412
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Has thanked: 369 times
Been thanked: 210 times
Contact:

Wed Jan 27, 2016 2:03 am

Plako wrote:
Pjetër wrote:Çfare dialekt asht kjo?
Hard for me to pin it down, definitely Gheg but not Malesor/Katolik due to the nickname. I was gonna say Tropojan/Dibran but not so sure if that's the case. I am also not very familiar with the different dialects of Kosova.

Simboli can probably answer best this question.
Desha ti përgjigjem dje po thashë mos i ngel hatri ndonjërit. Të them të drejtën tendencat e fundoreve te foljeve me "-ue" e kanë veçanërisht mirditorët , ndërsa te përmbajtja e postimit përdor paskajoren malsorçe . Si përfundim më duket më shumë një troll që nuk di të shprehet në Gegnisht se sa dikush që e flet natyrshëm edhe pse sidoqoftë analfabetë gjen kudo . :D

Ps. Sa Zemërbardhë artani , tu shtoshin paret si fara e hithave :mrgreen:
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest