Why don't we use Albanian?

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: ZenMaster, Shpati

User avatar
Rodon
Posts: 189
Joined: Sun Mar 27, 2016 1:18 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Thu May 05, 2016 10:19 am

Seriously, why don't we use our language instead of English?
User avatar
NYVirus
Posts: 340
Joined: Tue Feb 24, 2015 8:33 pm
Location: NYC
Team: Arsenal; Skenderbeu; New York Mets
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Thu May 05, 2016 3:00 pm

I think it's to allow non-Albanians or Albanians born in other countries, to also participate as necessary. Une jam ne regull dhe me perdorimin e Shqipes (kam bere te njejten pyetje si ti para nje viti ne kete board).
User avatar
Rodon
Posts: 189
Joined: Sun Mar 27, 2016 1:18 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Thu May 05, 2016 8:44 pm

Mendoj se jane shume te pak ata qe s'e flasin. Besoj qe pothuajse te gjithe e kuptojn Shqipen ketu, edhe pse nuk e dine ta shkruajne.
Ata qe nuk dine ta shkruajne (me vjen ndermend Shpati) mund te perdorin anglishten. Nuk eshte e drejte qe per hir te nje pakice shume e vogel te pershtatim te gjithe atyre. Ne fakt, Shqiptareve qe nuk dine me fol mire Shqip i jepet nje mundesi te arte ne kete forum per ta rimesuar!

Cfare mendoni per kete sugjerim?
User avatar
Plako
Posts: 3814
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 163 times
Contact:

Thu May 05, 2016 10:11 pm

Rodon wrote:Mendoj se jane shume te pak ata qe s'e flasin. Besoj qe pothuajse te gjithe e kuptojn Shqipen ketu, edhe pse nuk e dine ta shkruajne.
Ata qe nuk dine ta shkruajne (me vjen ndermend Shpati) mund te perdorin anglishten. Nuk eshte e drejte qe per hir te nje pakice shume e vogel te pershtatim te gjithe atyre. Ne fakt, Shqiptareve qe nuk dine me fol mire Shqip i jepet nje mundesi te arte ne kete forum per ta rimesuar!

Cfare mendoni per kete sugjerim?

Sugjerim shume i mire. Këshilla ime do ishte të hapesh tema në Shqip, forumi s'ka kufizime. Unë personalisht ama preferoj Anglishten.

Meqe jemi në këtë temë do ishte mirë sikur forumet të kishin emertime si në Anglisht edhe në Shqip. P.sh. Albanian football/Futbolli Shqiptar
User avatar
AlMadman
Posts: 313
Joined: Wed Mar 25, 2015 4:04 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Fri May 06, 2016 1:08 am

Me sa di une gjuha shqipe nuk eshte e ndaluar knej pari, atehere ju si anetare vendosni ne cilen gjuh keni deshire te komunikoni.
User avatar
Plako
Posts: 3814
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 163 times
Contact:

Fri May 06, 2016 3:46 am

Mirë do ishte ta kishim të paktën një temë në Shqip.
User avatar
Rodon
Posts: 189
Joined: Sun Mar 27, 2016 1:18 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Fri May 06, 2016 9:22 am

MadMani ka drejt. Nuk na ndalon asgje me fol Shqip.

Une tash e tutje do te shkruaj vetem Shqip.
User avatar
Plako
Posts: 3814
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 163 times
Contact:

Fri May 06, 2016 3:49 pm

Rodon wrote:MadMani ka drejt. Nuk na ndalon asgje me fol Shqip.

Une tash e tutje do te shkruaj vetem Shqip.
Ah t'lumt pushka Rodon djali :)
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5412
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Has thanked: 369 times
Been thanked: 210 times
Contact:

Sat May 07, 2016 2:54 am

Rodon pse nje teme anglisht ne nje seksion shqip :D ? Sidoqofte nese ju zgjon me shume interes te diskutoni ne shqip atehere thjesht mjafton te hapesh me shume tema shqip te ky seksioni i forumit e me tutje nese diskutimet ne shqip jane per futbollin mund te shtojme nje seksion te futbollit shqiptar ne shqip.
User avatar
Aurora Bulkualis
Posts: 5037
Joined: Tue Feb 24, 2015 9:24 pm
Location: Bulkustan
Team: Fc Bulku
Has thanked: 252 times
Been thanked: 262 times
Contact:

Sat May 07, 2016 11:40 pm

It's more difficult for some of us, especially considering there are like 30 diff dialects
"Cheap things you can buy in bulk, but Bulku is priceless" Ervin Xhevahir Bulku
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests