Xtratime-rs...

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: ZenMaster, Shpati

User avatar
albion
Posts: 1
Joined: Fri Jun 10, 2016 10:25 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Fri Jun 10, 2016 10:42 pm

Shoke t'XT,

Vetem desha me ju pershendet te gjitheve.

Kemi pas kaluar mire ne XT, kemi dal nga nje thread i zakonshem ne nje forum te veqante qe per nje kohe ka qene super-aktiv.

Tani u futa, e pash qe s'poston askush atje. Sigurisht keni pasur probleme nderkohe.

Ky forum po duket bukur, sic eshte edhe Kombetarja ne Euro 2016.

Gezuar t'gjitheve, e kemi pas andrruar kete eksperience.

Albioni i XT.
User avatar
Plako
Posts: 3814
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 163 times
Contact:

Fri Jun 10, 2016 11:50 pm

Good to see you again Albion, hope you stick around.

Cheers!!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
User avatar
AlMadman
Posts: 313
Joined: Wed Mar 25, 2015 4:04 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Sat Jun 11, 2016 12:01 am

Nice of you to drop by :D

Plako you in France yet?
User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5412
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Has thanked: 369 times
Been thanked: 210 times
Contact:

Sat Jun 11, 2016 3:21 am

Glad you joined us Albion :)
User avatar
Plako
Posts: 3814
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 163 times
Contact:

Sat Jun 11, 2016 5:50 am

MadMan wrote:Nice of you to drop by :D

Plako you in France yet?
after 4 hour delay in NYC and a big scare of potentially not flying out last night I finally made it to Paris. I have slept only 2 hours in the last 48 and am finally getting ready for the Swiss game.

btw there over 100 Albanians on my flight last night. here's a preview of us playing at the JFK airport last night :)

https://vimeo.com/170256473


Sent from my iPhone using Tapatalk
User avatar
Aurora Bulkualis
Posts: 5037
Joined: Tue Feb 24, 2015 9:24 pm
Location: Bulkustan
Team: Fc Bulku
Has thanked: 252 times
Been thanked: 262 times
Contact:

Sat Jun 11, 2016 8:34 am

Putting Lord Bulku to shame with those skills :hi-bulku:
"Cheap things you can buy in bulk, but Bulku is priceless" Ervin Xhevahir Bulku
User avatar
Plako
Posts: 3814
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 163 times
Contact:

Sat Jun 11, 2016 9:43 am

joga bonito :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
User avatar
AlMadman
Posts: 313
Joined: Wed Mar 25, 2015 4:04 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Sat Jun 11, 2016 2:01 pm

Plako wrote:
MadMan wrote:Nice of you to drop by :D

Plako you in France yet?
after 4 hour delay in NYC and a big scare of potentially not flying out last night I finally made it to Paris. I have slept only 2 hours in the last 48 and am finally getting ready for the Swiss game.

btw there over 100 Albanians on my flight last night. here's a preview of us playing at the JFK airport last night :)

https://vimeo.com/170256473


Sent from my iPhone using Tapatalk
hahaha nice...have fun man.
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests