Europa: "Kapni peshqit e medhenj!"

Seksioni në gjuhën Shqipe i forumit me tema nga më të ndryshmet . Zonë ku flitet veç Shqip ! "Gjuha dhe njerëzit janë tapia e vendit dhe gjuha ruhet atje ku flitet !"

Moderators: Shpati, ZenMaster

User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5462
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Contact:

Me sa duket nuk do kete rekomandim per antaresim nese nuk arrestojne kriminelet ne politike. Nga videoja ne fund te artikullit duket edhe sa konfidence ka marre Rama me komisioneret http://www.balkanweb.com/site/mesazhi-i ... e-medhenj/
User avatar
Leandro
Posts: 411
Joined: Thu Jun 02, 2016 8:59 pm
Contact:

Avash mos arrestojnë veten e tyre këta. E pastaj kshu si po shkon puna më mirë jashtë BE.
rrëfeni mëkatet tuaja: www.faltore.al
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests