Free Your Mendje

Current events, society, culture, science, insights. The music. Cinema. The books. The theater. The art.

Moderators: Shpati, ZenMaster

User avatar
Simboli i Diellit
Posts: 5138
Joined: Thu Mar 05, 2015 3:26 am
Location: Milan
Team: AC Milan
Has thanked: 316 times
Been thanked: 171 times
Contact:

Fri Jun 11, 2021 4:34 pm

First time in our history Albania is part of UN security council.

https://www.voanews.com/usa/un-general- ... ty-council
User avatar
Plako
Posts: 3431
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 27 times
Been thanked: 106 times
Contact:

Fri Jun 11, 2021 6:19 pm

Simboli i Diellit wrote: Fri Jun 11, 2021 4:34 pm First time in our history Albania is part of UN security council.

https://www.voanews.com/usa/un-general- ... ty-council
Wow that's pretty huge. Obviously having someone as pro-American a Rama does help our case.
ZenMaster
Posts: 1271
Joined: Tue Mar 03, 2015 2:50 pm
Team: Čukarički Stankom
Has thanked: 102 times
Been thanked: 88 times
Contact:

Thu Jul 29, 2021 2:57 pm

Kryeministri i Shqiperise me sulmu kryeministrin e Kosoves nen prezencen e presidentit te Serbise per nje nisme qe i sherben serbeve perderisa Vucic kercenon cdo dite me lufte Kosoven osht poshtersia ma e madhe qe mundet me bo nje kryeminister shqiptar. Fatos Nano osht konsideru si grek e pro-serb ne Kosove per takimin e famshem te Kretes me Milosevicin, Berishes edhe sot ja perkujtojn historine e embargos te naftes ndersa ky psikopati ka tri vjet qe osht bo cheerleader e Vucicit edhe nuk i ben pershtypje askujt.
Kuqaloshi maoist
User avatar
Plako
Posts: 3431
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 27 times
Been thanked: 106 times
Contact:

Thu Jul 29, 2021 3:43 pm

ZenMaster wrote: Thu Jul 29, 2021 2:57 pm Kryeministri i Shqiperise me sulmu kryeministrin e Kosoves nen prezencen e presidentit te Serbise per nje nisme qe i sherben serbeve perderisa Vucic kercenon cdo dite me lufte Kosoven osht poshtersia ma e madhe qe mundet me bo nje kryeminister shqiptar. Fatos Nano osht konsideru si grek e pro-serb ne Kosove per takimin e famshem te Kretes me Milosevicin, Berishes edhe sot ja perkujtojn historine e embargos te naftes ndersa ky psikopati ka tri vjet qe osht bo cheerleader e Vucicit edhe nuk i ben pershtypje askujt.
Ai te pakten duhet te mos flase, e lere me te flasi kundra Kurtit. Shpresoj vetem te jete ndonje loje dhe po koordinohen ne prapaskene per te arritur njohjen e Kosoves. Ose eshte thjesht wishful thinking on my part.
User avatar
CanaYouDoIt
Posts: 2525
Joined: Tue Jun 11, 2019 10:56 pm
Has thanked: 489 times
Been thanked: 110 times
Contact:

Thu Jul 29, 2021 3:46 pm

Edi Rama is a traitor, we've all known this forever but he's stooping lower and lower. Kurti working his ass off to get some kind of recognition for the genocides and then the next week Rama is out here agreeing with the prick that is Vucic who puts out a statement that says "We are forgetting about the past and working for the future" a big FU to Kurti whom they didn't even invite.

But Kurti is a stronger man than Rama who is a pussy deep down, f*** Rama he deserves a bullet to the head.
ZenMaster
Posts: 1271
Joined: Tue Mar 03, 2015 2:50 pm
Team: Čukarički Stankom
Has thanked: 102 times
Been thanked: 88 times
Contact:

Thu Jul 29, 2021 5:11 pm

Plako wrote: Thu Jul 29, 2021 3:43 pm
ZenMaster wrote: Thu Jul 29, 2021 2:57 pm Kryeministri i Shqiperise me sulmu kryeministrin e Kosoves nen prezencen e presidentit te Serbise per nje nisme qe i sherben serbeve perderisa Vucic kercenon cdo dite me lufte Kosoven osht poshtersia ma e madhe qe mundet me bo nje kryeminister shqiptar. Fatos Nano osht konsideru si grek e pro-serb ne Kosove per takimin e famshem te Kretes me Milosevicin, Berishes edhe sot ja perkujtojn historine e embargos te naftes ndersa ky psikopati ka tri vjet qe osht bo cheerleader e Vucicit edhe nuk i ben pershtypje askujt.
Ai te pakten duhet te mos flase, e lere me te flasi kundra Kurtit. Shpresoj vetem te jete ndonje loje dhe po koordinohen ne prapaskene per te arritur njohjen e Kosoves. Ose eshte thjesht wishful thinking on my part.
Shqiperia po pajtohet me kerkesen e Serbise qe Kosova mos te perfaqesohet si shtet i barabarte por thjesht si territor ne nje zone the perbashket ekonomike. Nuk eshte hera e pare qe Rama po sulmon kryeministrat e Kosoves per interesat e Beogradit, pasi i deshtoj plani i "korrigjimit te kufirit" po sillet si kamikaz i deshperuar ne raport me Kosoven. Kurti e ka per detyrim si kryeminister te mbroj interesat e Kosoves dhe si kunderpergjigje duhet me prezantu nje takse per "mirembajtjen e rrugeve" qe maunet e Shqiperise dhe Serbise mos te kene mundesi ta perdorin autostraden pa pagese. Kosova ka edhe ashtu deficit tregtar te jashtezakoshem me secilin prej ketyre vendeve.
Kuqaloshi maoist
User avatar
Plako
Posts: 3431
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:21 am
Location: NYC
Team: Partizani
Has thanked: 27 times
Been thanked: 106 times
Contact:

Thu Jul 29, 2021 5:25 pm

ZenMaster wrote: Thu Jul 29, 2021 5:11 pm Shqiperia po pajtohet me kerkesen e Serbise qe Kosova mos te perfaqesohet si shtet i barabarte por thjesht si territor ne nje zone the perbashket ekonomike. Nuk eshte hera e pare qe Rama po sulmon kryeministrat e Kosoves per interesat e Beogradit, pasi i deshtoj plani i "korrigjimit te kufirit" po sillet si kamikaz i deshperuar ne raport me Kosoven. Kurti e ka per detyrim si kryeminister te mbroj interesat e Kosoves dhe si kunderpergjigje duhet me prezantu nje takse per "mirembajtjen e rrugeve" qe maunet e Shqiperise dhe Serbise mos te kene mundesi ta perdorin autostraden pa pagese. Kosova ka edhe ashtu deficit tregtar te jashtezakoshem me secilin prej ketyre vendeve.
Nga jashte duket qe Rama ka nje rivalitet personal me Kurtin. Ketu besoj se qendron thelbi i ceshtjes.
User avatar
Princ
Posts: 2231
Joined: Sun Apr 17, 2016 3:36 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 46 times
Contact:

Thu Jul 29, 2021 6:05 pm

CanaYouDoIt wrote: Thu Jul 29, 2021 3:46 pm But Kurti is a stronger man than Rama who is a pussy deep down, f*** Rama he deserves a bullet to the head.
All of these career politicians are puppets and traitors to the people.

Kurti promotes so called Albanian nationalism with one hand and feminism/gay rights with the other.

User avatar
CanaYouDoIt
Posts: 2525
Joined: Tue Jun 11, 2019 10:56 pm
Has thanked: 489 times
Been thanked: 110 times
Contact:

Thu Jul 29, 2021 8:26 pm

Princ wrote: Thu Jul 29, 2021 6:05 pm
CanaYouDoIt wrote: Thu Jul 29, 2021 3:46 pm But Kurti is a stronger man than Rama who is a pussy deep down, f*** Rama he deserves a bullet to the head.
All of these career politicians are puppets and traitors to the people.

Kurti promotes so called Albanian nationalism with one hand and feminism/gay rights with the other.

If you think bending over for Vucic is the same as gay rights then that’s a you problem. Fine you hate gays but women too ? What year are you in .
Drini

Mon Aug 02, 2021 3:41 am

Princ wrote: Thu Jul 29, 2021 6:05 pm
CanaYouDoIt wrote: Thu Jul 29, 2021 3:46 pm But Kurti is a stronger man than Rama who is a pussy deep down, f*** Rama he deserves a bullet to the head.
All of these career politicians are puppets and traitors to the people.

Kurti promotes so called Albanian nationalism with one hand and feminism/gay rights with the other.

14 yr old edge lord detected.

Kurti isn't a nationalist. Kurti is a patriot.
And what's wrong with giving people rights?
How is that being a traitor?
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest